078 615 6722 06 - 30517960

Financiële Wijsheid voor Kinderen met het Jongwijs-pakket

juli 2023

We herkennen het allemaal: het traditionele "spaarpotje" dat kinderen ontvangen van familie en vrienden. Maar in de moderne tijd horen we steeds vaker: "Ik heb even een spaarcentje overgemaakt voor de kleine." Wil jij je kind(eren) op een educatieve manier betrekken bij geld en financiën? Ontdek het Jongwijs-pakket!

Van spaarrekening tot financiële zelfstandigheid
Het Jongwijs-pakket begint met een eenvoudige spaarrekening tot 8 jaar oud. Zodra je kind 8 jaar is, kan er een betaalrekening worden geopend naast de spaarrekening. Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar is er een speciale jeugdpas met een weeklimiet. Hierdoor kunnen ze zelf het saldo op hun betaalrekening beheren, terwijl jij als ouder nog steeds inzicht hebt. Vanaf 12 jaar wordt de jeugdpas vervangen door een reguliere betaalpas. Het mooie is dat je de limieten kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren.

Educatieve ondersteuning voor financiële vaardigheden
We begrijpen hoe belangrijk het is om kinderen op jonge leeftijd financiële wijsheid bij te brengen. Daarom ontvangt je kind regelmatig educatieve informatie en praktische tips om verstandig met geld om te gaan. Deze vaardigheden zijn van onschatbare waarde voor hun toekomstige financiële onafhankelijkheid.

Geen kosten gedurende de looptijd
Het Jongwijs-pakket biedt niet alleen educatie, maar ook financiële voordelen. Gedurende de gehele looptijd van het pakket worden er geen kosten in rekening gebracht. Dit betekent dat je kind volop kan profiteren van alle voordelen zonder extra financiële lasten.

Interesse in het Jongwijs-pakket? Neem contact op!

Wil je meer informatie over het Jongwijs-pakket of overweeg je om een Jongwijs-pakket te openen voor je kind(eren)? We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Loop gerust binnen op ons kantoor in Papendrecht (Meent Passage) of bel ons op 078-6156722.

Als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank helpen we je graag bij het stimuleren van financiële bewustwording bij je kind(eren).

Opmerking: De informatie in dit bericht is bedoeld als algemene informatie en niet als financieel advies. Raadpleeg een financieel professional voor persoonlijk advies.

Jongwijs

Mail ons

Wilt u ons volgen voor het laatste nieuws, geef dan uw op Facebook.

Contact opnemen

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur, donderdagavond op afspraak en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 078 615 6722 WhatsApp: 06 - 30 51 79 60

Onze adviseurs

Dennis klopstra 6-6-2024 Dennis Klopstra

Financieel- & Assurantieadviseur | Vestigingsmanager

Bekijk ons team
© Kooyman Hypotheken 2024 Wij zijn MM
Sluiten