078 615 6722 06 - 30517960
Header KH&V-2019-22-11

Het team van Hypotheken & Verzekeringen

Dennis
Dennis Klopstra Financieel- │assurantieadviseur | Vestigingsmanager dennis@kooymanhypotheken.nl

Geboren en getogen te Sliedrecht en sinds 2018 woonachtig in Hendrik Ido Ambacht. Na mijn opleiding HBO-vastgoed ben ik al snel bij Kooyman Eigen Huis terecht gekomen waar ik tot 2005 als makelaar in Dordrecht en Sliedrecht heb gewerkt. Sinds mijn overstap naar de financiële dienstverlening werk ik inmiddels al weer 14 jaar voor Kooyman Hypotheken & Verzekeringen in Papendrecht. Mijn werk is zeer divers vanwege de verschillende financiële vraagstukken. Ik zeg weleens gekscherend! In onze spreekkamers lijkt het soms net op het programma van “Man bijt hond”. Zoveel verschillende mensen en hun achtergronden maakt het prettig om mee te communiceren.

Verder lezen
JanWillem
Jan Willem Buijk Financieel- │assurantieadviseur janwillem@kooymanhypotheken.nl

Ik ben Jan Willem Buijk en geboren in Hardinxveld Giessendam. Sinds 2018 woon ik met mijn gezin in Papendrecht.
Ooit ben ik begonnen als verzekeringsadviseur particuliere en zakelijke verzekeringen op een middelgroot kantoor te Dordrecht.
Vanaf 2011 ben ik me ook gaan richten op het geven van hypotheekadvies.

Vanaf mei 2019 ben ik gaan werken bij Kooyman Hypotheken & Verzekeringen.
Het contact met klanten, samen de mogelijkheden bekijken en er voor zorgdragen dat de klanten hun droomhuis kunnen kopen, is ontzettend leuk en dankbaar werk. Zo is het verhaal bij Iedere aankoop of hypotheekaanvraag weer anders en ik zet me graag in voor een persoonlijk advies.

Van harte welkom op ons kantoor en ik hoop u graag te ontmoeten.

Verder lezen
KarinS
Karin Sulkers Commercieel binnendienst hypotheken karin@kooymanhypotheken.nl

Mijn naam is Karin Sulkers, sinds december 2001 werkzaam bij Kooyman Hypotheken & Verzekeringen. Ik ben getrouwd en heb 2, inmiddels volwassen, kinderen.

Ik ben in 1988, na enige omzwervingen, begonnen op de hypotheken afdeling bij een Bank.

Daar werden de hypotheekaanvragen behandeld die aangevraagd werden door diverse tussenpersonen in de regio Drechtsteden. In 2001 heb ik besloten de bank te verlaten. Door diverse reorganisaties was mijn plekje binnen de hypotheekafdeling niet meer zeker en ik wilde wel graag werkzaam blijven binnen de hypotheekverstrekking.

Zodoende ben ik in 2001 bij Kooyman terecht gekomen. Ik verwerk nu dus de hypotheekaanvragen van de klant richting de bank/hypotheekverstrekkers en doe dit nog steeds met veel plezier.

Een huis kopen is iets leuks en groots in het leven van een klant en ik vind het leuk om hier een positieve bijdrage aan te kunnen leveren door het realiseren van een passende hypotheek.

Verder lezen
Jose
José Lissenburg Receptioniste | Medewerker assurantiën jose@kooymanhypotheken.nl

Ik ben Jose Lissenburg en maak graag in mijn vrije tijd reizen met mijn man.

Daarnaast werk ik al ruim 13 jaar met plezier bij Kooyman op de afdeling Verzekeringen.

Samen met mijn collega Linsey verzorgen wij de administratie, ontvangen wij de klanten en zijn wij uw eerste aanspreekpunt bij vragen.

Verder lezen
Linsey
Linsey Blaauw Receptioniste | Medewerker assurantiën linsey@kooymanhypotheken.nl

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Inmiddels ben ik trotse moeder twee zoontjes.

Ondanks alle drukte ben ik ook altijd in voor een gezellig hapje eten of dagje uit.

In 2009 ben ik begonnen bij Kooyman Eigen Huis en zo doorgestroomd naar de financiële dienstverlening, waar ik tot op heden nog steeds met veel plezier werk.

De veelzijdigheid van mijn werk en de samenwerking met leuke collega’s zorgen voor een gezellige werksfeer. Wij vervelen ons nooit!

Verder lezen

Contact opnemen

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur, donderdagavond op afspraak en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 078 615 6722 WhatsApp: 06 - 30 51 79 60

Onze adviseurs

JanWillem Jan Willem Buijk

Financieel- │assurantieadviseur

Bekijk ons team
© Kooyman Hypotheken 2021 Wij zijn MM
Sluiten