078 615 6722 06 - 30517960

Het team van Kooyman
Hypotheken & Verzekeringen

9
Dennis Klopstra Financieel- & assurantieadviseur | Vestigingsmanager

Geboren en getogen te Sliedrecht en sinds 2018 woonachtig in Hendrik Ido Ambacht. Na mijn opleiding HBO-vastgoed ben ik al snel bij Kooyman Eigen Huis terecht gekomen waar ik tot 2005 als makelaar in Dordrecht en Sliedrecht heb gewerkt. Sinds mijn overstap naar de financiële dienstverlening werk ik inmiddels al weer 14 jaar voor Kooyman Hypotheken & Verzekeringen in Papendrecht. Mijn werk is zeer divers vanwege de verschillende financiële vraagstukken. Ik zeg weleens gekscherend! In onze spreekkamers lijkt het soms net op het programma van “Man bijt hond”. Zoveel verschillende mensen en hun achtergronden maakt het prettig om mee te communiceren.

Verder lezen
8
Jan Willem Buijk Financieel- & assurantieadviseur

Ik ben Jan Willem Buijk en geboren in Hardinxveld Giessendam. Sinds 2018 woon ik met mijn gezin in Papendrecht.
Ooit ben ik begonnen als verzekeringsadviseur particuliere en zakelijke verzekeringen op een middelgroot kantoor te Dordrecht.
Vanaf 2011 ben ik me ook gaan richten op het geven van hypotheekadvies.

Vanaf mei 2019 ben ik gaan werken bij Kooyman Hypotheken & Verzekeringen.
Het contact met klanten, samen de mogelijkheden bekijken en er voor zorgdragen dat de klanten hun droomhuis kunnen kopen, is ontzettend leuk en dankbaar werk. Zo is het verhaal bij Iedere aankoop of hypotheekaanvraag weer anders en ik zet me graag in voor een persoonlijk advies.

Van harte welkom op ons kantoor en ik hoop u graag te ontmoeten.

Verder lezen
7
Karin Sulkers Commercieel Medewerker Hypotheken & Verzekeringen

Mijn naam is Karin Sulkers, sinds december 2001 werkzaam bij Kooyman Hypotheken & Verzekeringen. Ik ben getrouwd en heb 2, inmiddels volwassen, kinderen.

Ik ben in 1988, na enige omzwervingen, begonnen op de hypotheken afdeling bij een Bank.

Daar werden de hypotheekaanvragen behandeld die aangevraagd werden door diverse tussenpersonen in de regio Drechtsteden. In 2001 heb ik besloten de bank te verlaten. Door diverse reorganisaties was mijn plekje binnen de hypotheekafdeling niet meer zeker en ik wilde wel graag werkzaam blijven binnen de hypotheekverstrekking.

Zodoende ben ik in 2001 bij Kooyman terecht gekomen. Ik verwerk nu dus de hypotheekaanvragen van de klant richting de bank/hypotheekverstrekkers en doe dit nog steeds met veel plezier.

Een huis kopen is iets leuks en groots in het leven van een klant en ik vind het leuk om hier een positieve bijdrage aan te kunnen leveren door het realiseren van een passende hypotheek.

Verder lezen
Sharon-2
Sharon den Ridder Commercieel Medewerker Hypotheken & Verzekeringen
Sharon den Ridder sharon@kooymanhypotheken.nl

Ik ben Sharon, 32 jaar jong, getrouwd met Jack en mama van Tygo en Fay. Familie, vrienden en gezelligheid zijn heel belangrijk voor mij en in mijn vrije tijd spendeer ik veel tijd met mijn gezin en ondernemen we leuke dingen.

Ik heb altijd binnen een kinderdagcentrum voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking gewerkt maar soms is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Inmiddels werk ik nu bijna een half jaar voor Kooyman Hypotheken en Verzekeringen en heb ik mijn plek gevonden. De gezelligheid onderling en het leveren van een positieve bijdrage voor andere mensen die op het punt staan een grote stap te maken in hun eigen leven maken het werk uitdagend, leuk en inspirerend!

Verder lezen

Contact opnemen

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur, donderdagavond op afspraak en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 078 615 6722 WhatsApp: 06 - 30 51 79 60

Onze adviseurs

9 Dennis Klopstra

Financieel- & assurantieadviseur | Vestigingsmanager

Bekijk ons team
© Kooyman Hypotheken 2023 Wij zijn MM
Sluiten