078 615 6722 06 - 30517960

De Voordelen van Energiebesparende Maatregelen voor je Hypotheek en Woning

september 2023

De Voordelen van Energiebesparende Maatregelen voor je Hypotheek en Woning

Wist je dat de keuze voor energiebesparende maatregelen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook aanzienlijke voordelen kan opleveren voor zowel je hypotheek als je woning?

In onze moderne samenleving wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Eén van de cruciale aspecten van duurzaam wonen is het energielabel van je huis. Een woning met een energielabel C levert bij verkoop gemiddeld maar liefst 11,6% meer op dan een vergelijkbare woning met een energielabel G. Dit is niet alleen goed nieuws voor je portemonnee, maar het maakt je huis ook aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Maar dat is nog niet alles. Het nemen van energiebesparende maatregelen heeft ook directe voordelen voor je maandelijkse financiën. Door de energiekosten te verlagen, bespaar je geld op je maandelijkse uitgaven, wat op zijn beurt gunstig kan zijn voor je hypotheeklasten.

Daarnaast stijgt de algehele waarde van je woning wanneer je investeert in duurzaamheid. Denk aan verbeteringen zoals isolatie, energiezuinige verwarmingssystemen en zonnepanelen. Dit betekent extra winst bij de verkoop van je huis, en wie wil dat nu niet?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om je woning te verduurzamen en zo te profiteren van deze voordelen?

Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op via 078-6156722 en ontdek de diverse mogelijkheden om jouw huis energiezuiniger te maken.

“Samen werken we aan een duurzame toekomst voor jou en je woning."

Afbeelding1

Mail ons

Wilt u ons volgen voor het laatste nieuws, geef dan uw op Facebook.

Contact opnemen

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur, donderdagavond op afspraak en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 078 615 6722 WhatsApp: 06 - 30 51 79 60

Onze adviseurs

9 Dennis Klopstra

Financieel- & assurantieadviseur | Vestigingsmanager

Bekijk ons team
© Kooyman Hypotheken 2024 Wij zijn MM
Sluiten